MOR ER MIN VERDEN

Når bleskift, snørrebånd og husarbejde bliver sjov

Det er ikke ligefrem spændende at skifte bleer og binde snørrebånd, og der findes ikke en glamarous klang i at være "husmor". Men er det fx. en pædagog der taler om at hun på sit arbejde skiftede bleer, fejede op og hjalp med snørrebånd, lyder det meget mere anderledes, meget mere betydeligt.

Derfor fortjener din indsats, tid og energi også at blive værdsat. Især fordi at dit moderskab er noget af det mest betydelige for den generation du er med til at udforme. At have børn, at give dem den bedste opvækst og at frembringe det bedste i dem er et af de hårdste jobs, hvis ikke det allerhårdste, i verdenen.

Alle de opgaver du foretager dig, selv de lavpraktiske som at skifte ble, binde snørrebånd eller endda feje gulv, må også have en betydning. Du fortjener at blive kaldt for "professionel mor". Og dit hjem fortjener at blive kaldt for et "professionelt arbejdsplads"

Det kan derfor i høj grad betale sig at trække på alle de tilgængelige værktøjer, der styrker arbejdspladsen og hjælper dig med at være mere professionel i moderskabet. I det kreative rum finder du disse værktøjer og synet på dig som "professionel mor".

HVAD ER EN GOD MOR

På vej: mere om hvilke mulige kriterier, der skal til, for at du som mor kan stille dig tilfreds med dit moderskab.

FOR FLERE GULDKORN TILMELD NYHEDSBREV